Te, mint családanya bizonyára megteszel minden tőled telhetőt családod érdekében. foglalkozol velük, táplálod őket, ellátod a gyerekeket, főzöl, mosol, takarítasz, de mi kellhet még?   

Az már köztudott, hogy a betegségek lelki eredetűek, így a család egészsége érdekében a lelki egyensúly fenntartása a legfontosabb feladat. Azonban, ha a szülők túlterheltek, stresszesek egymásra és a gyerekekre kevesebb idő, energia és türelem jut.

Ezért az egész család és a gyerekek egészsége érdekében a szülők állapotának javítása elengedhetetlen tényező. Ez persze óriási kihívás az időhiányban küzdő ember esetében. Ha Te már viszonylag jól vagy, akkor képes leszel fókuszálni a környezetedre, a körülötted élőkre is.

Tehát mire van szükséged?

Alapvetően “csak” három lépésre!

1. Helyzetfelismerésre

Mérd fel a helyzetet! Meg kell figyelned saját és a családtagjaid viselkedését. Világosan kell látnod a helyzetet és a reakciókat, majd letisztultan megfogalmazni, mi is a probléma

  1. 2. Eszközökre, amelyek hatékonyan képesek segíteni

Mi a Bach virágterápiát javasoljuk, mert:

  • Általa könnyen kategorizálható az állapot

  • Könnyen megtanulható és használható

  • Hatékony

  • Mellékhatásoktól és vegyszerektől mentes

  • Nem hibázhatsz, nem ronthatod el

3. A változások követésére

Kövesd a változást! A változás egy újabb helyzetet generál, változtasd a virágeszenciákat, ha szükséges és tanulj a helyzetekből.

A változások követésével egyre inkább szakavatottá válsz és egyre gyorsabban leszel képes felismerni, ha baj van! Ez biztonságot ad és egyre kevésbé érzed majd, hogy csak úgy sodródsz az életben. Ez azt is jelenti, hogy megtanultál egy hatékony, igen könnyen használható öngyógyítási módszert is.

A legfőbb gyógyító erő a szeretet, de néha ezt elfelejtjük, mert elveszünk az élet bonyolultságában. A Bach-virágterápia kapaszkodóként szolgál, amelynek alkalmazása leegyszerűsíti a bonyolultnak tűnő problémákat, könnyebbé teszi a hétköznapokat és elvezet a szeretethez!

www. viragterapia.hu