Üdvözöllek a virágeszenciák gyógyító világában!

Mi is az a Bach-virágterápia?

Az Edward Bach által leírt módszer többnyire vadon élő növények virágait használja fel a lélek pillanatnyi állapotának gyógyítására, amivel a testi tünetek is elmúlnak. Ezekből az eszenciákból készülnek személyre szabott keverékek, amelyeket szájon át kell alkalmazni. A cseppek szintetikus anyagoktól mentesek, a természet erejét felhasználva, szelíden, mellékhatásoktól mentesen gyógyítanak.

Hány eszencia létezik?

A Bach-virágterápia rendszerében 38+1 (Elsősegély csepp vagy spray) különböző gyógyír található. A gyógyírek kiválasztása a Bach-virágterápiánál jóval egyszerűbb, mint például a homeopátiánál, ahol több ezer szerből lehet választani. A szerek kombinálásával nagyszámú variációra van lehetőség.

Egyedül is alkalmazhatom?

A Bach-virágeszenciák természetes mivoltából fakadóan a használat során a túladagolás legkisebb veszélye sem áll fenn, a helytelen szerválasztás sem okoz semmilyen mellékhatást (mivel ekkor az eszenciák egyszerűen nem hatnak).

Hogyan hat más gyógymódokra?

A virágterápia nagy előnye, hogy kiválóan alkalmazható más gyógymódokkal együtt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a virágeszenciák segítik mind a hagyományos gyógyszerek hatását, mind az egyéb természetgyógyászati gyógymódokat.

Mire tudom használni?

Alapvetően két problémakör van, amelyekre alkalmazhatod a virágeszenciákat: testi betegségek kiegészítő kezelésére és olyan lelki, életvezetési gondok csökkentésére, amelyeken valahogy felül szeretnél emelkedni. Ilyenek például: stressz, félelmek, önbizalomhiány, döntésképtelenség, kapcsolatteremtési-, beilleszkedési problémák, iskolai-, tanulási problémák, vizsgadrukk, hogy csak néhányat említsek.

Kiknek való a Bach-virágterápia?

Azoknak, akik hisznek a természet gyógyító erejében, akik szeretnének lelki blokkjaikon tovább lendülni ezzel akár testi panaszaikat is enyhítve.

Mi a következő lépés?

Válaszd ki a Neked leginkább megfelelő eszenciákat, és állítsd össze a személyre szabott keverékedet. Ehhez csak egy dologra kell válaszolnod: hogyan érzed magad most? Ha úgy érzed, hogy személyes konzultációra vagy segítségre van szükséged, hívj az alábbi telefonszámon vagy írj emailt:

06 30 996 3200

bach@viragterapia.hu