Bach virágterápia

Elsősegély spray 20ml

20 ml

3 500 Ft

“Rendszeresen használtam és használom az elsősegély cseppet. A klasszikus formában szoktam (pohár víz 4 csepp). Eléggé stresszes alkat vagyok, így nekem sokat segít, akár elalvásnál is, vagy  ha valami felidegesít, vagy felhúzom magam. Lazább leszek tőle, könnyebben tudom elengedni az adott dolgot. Egyfajta biztonságot ad, nem érzem azt, hogy mindjárt vége a világnak, mert ez vagy az történt.

Összetétel: növényi kivonatok, 27 % (V/V) borpárlat

A legjobb természetes megoldás stressz, szorongás és pánik esetén

Akkor használd, ha azonnali segítségre van szükséged

Ilyenkor nincs idő kiválasztani a legmegfelelőbb virágeszenciákat, itt és most bajod van, és szükséged van valamire, ami csökkenti a fájdalmat vagy stresszt.

 • Ha fáj a hasad, nagy stressz ért, vizsgázol, randizol vagy fontos emberrel találkozol és nagyon izgulsz.

 • Stresszes vagy a főnököd miatt, és ez a stressz a munka rovására megy.

Ekkor csak egyet tehetsz, cselekszel. Az elsősegély cseppből fújsz egyet kettőt a szádba. Ha kell, negyed óra múlva újra.

Az elsősegély cseppet nem tudod túladagolni, és mellékhatása sincs

Egyéb panaszok enyhítésére is kiváló

Testi traumák:

 • Baleseteknél, a balesetek miatti megrázkódtatás után

 • Hirtelen előtörő fájdalmak, fejfájás, fogfájás enyhítésére

 • Menstruációs panaszok, görcsök csillapítására

 • Külsőleg (borogatás): sebek, duzzanatok, csípések hatásainak enyhítésére

Lelki traumák:

 • Nagy stressz, erős félelmek

 • Pánikrohamok esetén

 • Vizsgadrukk, állásinterjú előtt

 • Fogorvostól, repüléstől való félelem esetén

 • Lelki sokkélmény (szakítás, haláleset, rossz hírek, megrázó élmények)

A felhasználóink így vélekednek

Rendszeresen használtam és használom az elsősegély cseppet. A klasszikus formában szoktam (pohár víz 4 csepp). Eléggé stresszes alkat vagyok, így nekem sokat segít, akár elalvásnál is, vagy  ha valami felidegesít, vagy felhúzom magam. Lazább leszek tőle, könnyebben tudom elengedni az adott dolgot. Egyfajta biztonságot ad, nem érzem azt, hogy mindjárt vége a világnak, mert ez vagy az történt.

“Általános nyugtalanság esetén használtam, vagy ha valami nagyon felzaklatott. 2-3 cseppet. Ez elég volt nekem.

Egy alkalommal nagyon rosszul voltam. Nagyon erős fejfájás, ami a beszédet is megnehezítette. A végtagjaim is elnehezültek. Ez egy lelki megrázkódtatás után következett be. Ekkor 5 cseppet használtam. Megnyugtatott, kb. fél óra múlva normalizálódott az állapotom.”

Az elsősegély cseppet akkor szedtem, amikor 23 év házasság után úgy döntöttem, elválok. Hosszú hónapok teltek el feszültségben, és még mindig nincs vége. A legnehezebb időszakban 4×4 cseppet tettem a nyelvem alá 3-4 napon keresztül. Napközben megnyugtatott, kevesebbet agyaltam, éjjel pedig tudtam aludni. A biztonság kedvéért mindig nálam van, sőt, az egyetemista fiam is kapott egyet a vizsgaidőszakra. :)”

Az elsősegély cseppeket 15 éves lányom  menstruációjára próbáltuk ki. Az első 24 óra nála kritikus szokott lenni, nagyon erős görcsökkel és hányással. Februárban és márciusban egyáltalán nem hányt és gyógyszert is kb fele annyit kellett bevenni. Sokat segítettek a cseppek. Én még nem kerültem olyan helyzetbe, hogy használnom kellett volna, így magamról nem tudok véleményt mondani.

Üdvözlettel és köszönettel

Rita

Ui  Nem volt szükség sok cseppre, kb 3-4 alkalommal 4 csepp”

“Huh, számtalan “hihetetlenül” pozitív tapasztalatom van az elsősegély cseppekkel kapcsolatban.

Leírom neked röviden azt a néhányat, amikor a legszembetűnőbb, leginkább kézzel fogható hatásokat tapasztaltuk, ami egyértelműen a cseppeknek köszönhető, hiszen nem volt semmiféle más egyéb kezelési mód alkalmazva.

 1. Volt lakótársam 20 éve menstruációs görcsöktől szenvedett. Vérzése első napjától a vérzés végéig 2 cikluson át szedett SOS csepp+Rock Water keveréket. A 2. ciklus után a cseppek kikoptak az életéből, mert a görcsök elmúltak. Ez 5 éve volt, azóta gyakorlatilag nem volt klasszikusan görcsölős hónapja. Azóta is emlegeti, hogy milyen hálás a cseppeknek.
 1. Egy barátnőm az éjszaka közepén becsöngetett hozzám, majd beesett az ajtón és összecsuklott. Kiderült az élettársáról, hogy hosszú idő óta csalja őt. Barátnőm teljesen összeomlott, alig kapott levegőt, nem tudott lábra állni. Amúgy is hajlamos az ilyen jellegű összeomlásokra, jellemzően óráknak kell eltelni ilyenkor, hogy összeszedje magát és beszélni tudjon. Ebben az esetben kapott egy pohár vizet elsősegély cseppekkel, majd 15 percre rá még egyet. Megérkezésétől számítva 30 percen belül már a konyhában ültünk, teáztunk, s ő teljes higgadtságban, könnyek nélkül mesélte a történetét.
 1. Másik barátnőm kisfia asperger szindrómás. Barátnőm dolgozik, tanul, neveli a kisfiát, s még élettársa két másik gyermekét is. Egyik vizsgája előtt összefutottunk pár szót váltani. Mondta, hogy nagyon izgul (mint minden vizsgája előtt), s fél, hogy megint le fog blokkolni (mint sok vizsgáján), pedig akkor olyan helyzetben volt, hogy a gyerkőcök nyári koordinálása miatt nagyon fontos volt neki, hogy átmenjen a vizsgán. Volt nálam SOS csepp, így odaadtam neki, s mondtam, hogy pohár vízbe csepegtetve igyon belőle a vizsgája előtt kb. 1 órával, s ha nem javul, akkor ezt egyszer ismételje meg. Lelkesen hívott, hogy teljesen megnyugodott a cseppektől, várakozáson felül teljesített a vizsgán. Azóta nagyon ragaszkodik a cseppekhez, most már nála is mindig van Elsősegély keverék, amit gyakran használ vizsgaidőszakban, veszekedések után, vagy mikor kiborul a családi élet nehézségei miatt. Gyakran ad visszajelzést, hogy milyen meglepően gyorsan rendezik őt a cseppek, s egyensúlyozzák ki energiáit.

Én magam is használom őket. Amikor repülök, akkor mindig (volt már pánikrohamom repülőn korábban, így eléggé terhelt nálam ez a téma). Valamint mivel én is hajlamos vagyok az összeomlásra, s hogy ilyenkor levegővétel nélkül zokogjak, ilyenkor mindig iszom egy pohár vizet SOS cseppekkel. Valamint amikor komolyabban megbillenek, akkor 3-4 napig szoktam szedni fújós üvegcsébe bekeverve, minden más előtt, hogy picit tisztítsa és stabilizálja az energiáimat.

Csodálatos szernek tartom, hálás vagyok érte dr. Bachnak és azoknak akik halóla óta tisztán tartva őrzik és adják tovább e tudást.

“Gabi”