“Nem tudom elmondani mennyire  boldog vagyok, hogy találkozhattam a Bach virágterápia módszerével. 62 éves vagyok, Ózdon lakom  és lehetségesnek tartom, hogy most találkoztam azzal a módszerrel, amivel még többet segíthetek az embereknek, akiket végtelenül szeretek és én régóta  hiszem, hogy a betegségek többsége lelki eredetű. Csodálattal olvastam és szinte szívtam magamba az Önök  ” Bach-virágterápia a mindennapok című” könyvüket. Csodálatos! Imakönyvnek tekintem!”
Ibolya

“Jó volt a tanfolyam és hasznos. Eddig mindig csak messziről nézegettem, de nem értettem hozzá, azt sem tudtam, kihez hová kellene elmenni, meg megéri-e egyáltalán kipróbálni. Most, elolvasva a tanfolyam anyagát, rájöttem, hogy ez nem is bonyolult, és könnyen bele merek vágni saját magam, hogy a család részére, és magamnak is megcsináljam a megfelelő keverékeket.”
Marianna

“Nagyon köszönöm a lehetőséget. Sok hasznos információt olvastam, egy helyen, nem kellett keresgélni. Sok sikert a további munkához.”
Köszönettel: 
Gabriella

“Hálásan köszönöm a rengeteg hasznos információt, melyet az online anyagotokban adtatok át. Egy ideje már kacsingattam a téma felé, s most teljesen beleszerettem:-).  A mindennapjaim részévé vált, és arra törekszem, hogy a családom, barátaim s a hozzám forduló segítséget kérők figyelmét is felhívjam erre a nagyszerű módszerre!
Derűs napokat, jó egészséget kívánok!  ”
Annamária

“Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy elvégezhettem az online tanfolyamot. Régi vágyam volt a Bach virágokkal való foglalkozás, ezen a téren az ismereteim bővítése. Amúgy a 4. rész kifejezettem tetszett, hogy minden össze volt szedve.”
Mónika

“Nagyon köszönöm az anyagot. Nagy segítségemre lesz, hogy újra átismételjem a Bach virágterápiával kapcsolatos ismereteimet és tanuljak is egyben. Én már sokszor használtam és készítettem is magamnak és másoknak.”
Edit

“Nagyon köszönöm, a lehetőséget! Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam anyaga, könnyen áttekinthető, gyakorlatias. Eljött az idő hogy kipróbáljuk. Hálás vagyok, ezért a 4 alkalmas tanfolyamért! Köszönöm!”
Timi

“Nagyon köszönöm a lehetőséget, de a csodálatos könyveteket is! Nem régen találkoztam a Bach  virágterápiával és nagyon megszerettem. A küldött anyagok nagyon jól elmélyítették az eddigi tudásomat. Az említett  műhelymunka kezdőknek rendkívül hasznosnak tartom, mert szeretném az ismereteimet bővíteni gyakorlati téren is. Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget és további sok sikert és szép napokat kívánok.”
Tisztelettel: V. Kamilla